Sanayi sitesi'ndeki bir iş yerinde patlama meydana geldi. Olay yerine, umke, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Diyarbakır'da şiddetli bir patlama meydana geldi . Olay yerine, umke, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk . Sanayi sitesi'nde patlama meydana geldi.

Sanayi sitesi'nde patlama meydana geldi. Evogzi4w Vdj3m
Evogzi4w Vdj3m from www.cumhuriyet.com.tr
Sanayi sitesi'nde patlama meydana geldi. Gelen son dakika bilgisine göre; Diyarbakır'ın merkez kayapınar ilçesinde 3. Olay yerine, umke, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk . Diyarbakır'da şiddetli bir patlama meydana geldi . 5'i ağır 10 kişinin yaralandığı patlamaya sanayi tüpünün neden olduğu belirtildi. Sanayi sitesi'nde patlama meydana geldi. Diyarbakır'ın bağlar ilçesinde patlama meydana geldi.

Sanayi sitesinde patlama meydana geldi.

Diyarbakır'ın bağlar ilçesinde patlama meydana geldi. İçişleri bakanı soylu, yaptığı açıklamada tamir sırasında patlama olduı . Diyarbakır'ın merkez kayapınar ilçesinde 3. Olay yerine, umke, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sanayi sitesi'ndeki bir iş yerinde patlama meydana geldi. 5'i ağır 10 kişinin yaralandığı patlamaya sanayi tüpünün neden olduğu belirtildi. Sanayi sitesi'nde patlama meydana geldi. Sanayi sitesi'ndeki bir iş yerinde patlama meydana geldi. Diyarbakır'da 3'üncü sanayi sitesi'ndeki bir iş yerinde meydana gelen patlamada 5'i ağır 10 kişi yaralandı. 5'i ağır 10 kişinin yaralandığı patlamaya sanayi tüpünün neden olduğu belirtildi. Diyarbakır'da, 3'ncü oto sanayi sitesi'nde bu sabah bir tornacıda sanayi tüpünün patlaması sonucu bir işçi hayatını kaybetti, 10 işçi de . Gelen son dakika bilgisine göre; Diyarbakır'da şiddetli bir patlama meydana geldi .

Olay yerine, umke, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk . Patlamanın ardından çekilen yeni görüntüler. Sanayi sitesi'ndeki bir iş yerinde patlama meydana geldi. Diyarbakır'da şiddetli bir patlama meydana geldi . Diyarbakır'ın bağlar ilçesinde patlama meydana geldi.

Sanayi sitesi'ndeki bir iş yerinde patlama meydana geldi. Video Diyarbakir Da Mangal Sonrasi Piknik Tupleri Patladi
Video Diyarbakir Da Mangal Sonrasi Piknik Tupleri Patladi from www.tigrishaber.com
Sanayi sitesi'nde patlama meydana geldi. Diyarbakır'ın bağlar ilçesinde patlama meydana geldi. Olay yerine, umke, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk . Sanayi sitesi'nde patlama meydana geldi. Sanayi sitesi'ndeki bir iş yerinde patlama meydana geldi. Sanayi sitesinde patlama meydana geldi. Diyarbakır'da, 3'ncü oto sanayi sitesi'nde bu sabah bir tornacıda sanayi tüpünün patlaması sonucu bir işçi hayatını kaybetti, 10 işçi de . Diyarbakır'da 3'üncü sanayi sitesi'ndeki bir iş yerinde meydana gelen patlamada 5'i ağır 10 kişi yaralandı.

Diyarbakır'da 3'üncü sanayi sitesi'ndeki bir iş yerinde meydana gelen patlamada 5'i ağır 10 kişi yaralandı.

İçişleri bakanı soylu, yaptığı açıklamada tamir sırasında patlama olduı . Sanayi sitesi'nde patlama meydana geldi. Olay yerine, umke, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Diyarbakır'ın bağlar ilçesinde patlama meydana geldi. 5'i ağır 10 kişinin yaralandığı patlamaya sanayi tüpünün neden olduğu belirtildi. Sanayi sitesi'nde patlama meydana geldi. Sanayi sitesi'nde patlama meydana geldi. Sanayi sitesi'ndeki bir iş yerinde patlama meydana geldi. Olay yerine, umke, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk . 5'i ağır 10 kişinin yaralandığı patlamaya sanayi tüpünün neden olduğu belirtildi. Sanayi sitesi'ndeki bir iş yerinde patlama meydana geldi. Diyarbakır'da, 3'ncü oto sanayi sitesi'nde bu sabah bir tornacıda sanayi tüpünün patlaması sonucu bir işçi hayatını kaybetti, 10 işçi de . Sanayi sitesinde patlama meydana geldi.

Sanayi sitesi'ndeki bir iş yerinde patlama meydana geldi. Olay yerine, umke, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İçişleri bakanı soylu, yaptığı açıklamada tamir sırasında patlama olduı . Patlamanın ardından çekilen yeni görüntüler. Olay yerine, umke, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk .

Sanayi sitesi'ndeki bir iş yerinde patlama meydana geldi. Svohw9iy87o6km
Svohw9iy87o6km from i.cnnturk.com
5'i ağır 10 kişinin yaralandığı patlamaya sanayi tüpünün neden olduğu belirtildi. İçişleri bakanı soylu, yaptığı açıklamada tamir sırasında patlama olduı . Patlamanın ardından çekilen yeni görüntüler. Olay yerine, umke, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk . Diyarbakır'ın merkez kayapınar ilçesinde 3. Olay yerine, umke, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Gelen son dakika bilgisine göre; Sanayi sitesi'nde patlama meydana geldi.

Gelen son dakika bilgisine göre;

Diyarbakır'ın bağlar ilçesinde patlama meydana geldi. Diyarbakır'da 3'üncü sanayi sitesi'ndeki bir iş yerinde meydana gelen patlamada 5'i ağır 10 kişi yaralandı. Gelen son dakika bilgisine göre; Diyarbakır'da şiddetli bir patlama meydana geldi . Sanayi sitesinde patlama meydana geldi. Sanayi sitesi'nde patlama meydana geldi. Diyarbakır'ın merkez kayapınar ilçesinde 3. Sanayi sitesi'nde patlama meydana geldi. 5'i ağır 10 kişinin yaralandığı patlamaya sanayi tüpünün neden olduğu belirtildi. Olay yerine, umke, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Diyarbakır'da, 3'ncü oto sanayi sitesi'nde bu sabah bir tornacıda sanayi tüpünün patlaması sonucu bir işçi hayatını kaybetti, 10 işçi de . Sanayi sitesi'ndeki bir iş yerinde patlama meydana geldi. Sanayi sitesi'ndeki bir iş yerinde patlama meydana geldi.

Diyarbakır Patlaması : Diyarbakır'ın bağlar ilçesinde patlama meydana geldi.. Sanayi sitesi'nde patlama meydana geldi. Diyarbakır'da şiddetli bir patlama meydana geldi . Sanayi sitesi'nde patlama meydana geldi. 5'i ağır 10 kişinin yaralandığı patlamaya sanayi tüpünün neden olduğu belirtildi. İçişleri bakanı soylu, yaptığı açıklamada tamir sırasında patlama olduı .